Ingredienser - 2 port
- 1 burk kräftstjärtar i lake
- skal + saft av 1 lime
- 1 msk olivolja
- 1 msk kräftlag
- 1 urkärnad, skivad röd chilifrukt
- ½ dl hackad färsk koriander
- 2 dl kokt mathavre eller matvete eller fullkornsris för glutenfritt
- ½ pkt fryst tärnad mango
- 50 g sugar snaps i bitar
- 100 g körsbärstomater
- 1 näve skuren rucola
- ½ pkt frysta hallon
- grönsallad
Så här gör du
- Blanda lime, olja, lag, chili och koriander med kräftstjärtarna, mathavre/-vete, tinad mango, ärter, tomater och rucola.
- Vänd sist ner de halvtinade hallonen och lägg allt på en bädd av grönsallad.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar