Ingredienser - 6 portioner
- 2 äpplen och/eller päron i bitar, 300 g
- 3 dl ananastärningar, 150 g
- 3 dl frysta jordgubbar, 150 g
- 3 msk florsocker
- 1 tsk potatismjöl
- 1 krm salt
Smuldeg:
- 50 g smör
- 4 msk vetemjöl
- 2 msk socker
- 2 dl kokosflingor
Servera med: glass, vaniljyoghurt eller kesella vanilj
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°.
- Lägg frukten i en ugnssäker form. Blanda florsocker, potatismjöl och salt och strö blandningen över frukten.
- Baka mitt i ugnen 10 minuter. Smula med fingertopparna ihop alla ingredienser till smuldegen och strö den över frukten.
- Grädda ca 20 minuter tills pajen fått fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar