Ingredienser - 2 portioner
- ½ hackad gul lök
- 1 skivad vitlöksklyfta
- 1+1 tsk rapsolja
- 2½ dl grönsaksbuljong
- 1½ dl mathavre eller ris för glutenfritt
- ½ röd tärnad paprika
- 6 halverade körsbärstomater
- 100 g babyspenat
- 50 g tärnad gorgonzolaost
- 1 fint klyftad sharonfrukt
- 2 krossade valnötshalvor
Gör så här
- Fräs lök och vitlök i 1 tsk olja tills löken är genomskinlig.
- Tillsätt buljong, koka upp och rör ner mathavre. Sjud 12 min under lock.
- Fräs paprikan i resten av oljan och lägg med tomaterna ½ min.
- Rör ner spenaten i mathavren och blanda sedan med ost, grönsaker och sharon. Strö över nötter.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar