Ingredienser
- 2 ägg
- 100 g kvarg/kesella light
- 1/2 dl lätt mjölk
- 2 bananer
- lite vanilj pulver
- 1/2 msk honung
- 1 dl mandelmjöl
- 1/2 dl valfritt mjöl (kokosmjöl ifall du vill ha helt glutenfritt)
- 1 msk bakprotein eller grahamsmjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 dl kokos
- en nypa salt
- Till formen, lite smör och kokos istället för ströbröd
Tillagning
- Blanda det torra ingredienserna för sig. Ta fram en matberedare, mixa banan,kvarg,mjölk,ägg,honung och kokos.
- Tillsätt det torra ingredienserna.
- Smöra en form.
- Grädda på 175 grader i ca 25-30 minuter.
- Servera som den är eller till exempel med lite kvarg och bär.
Kcal : 1059 (hela satsen)
Blir ca 132 kcal per bit (70 g)
Källa & bild: Sött, salt och surdeg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar