Ingredienser - 4 portioner
- 1 kg räkor, med skal, eller 400 g skalade
- 1 st röd chili, t ex spansk peppar
- 500 g pasta – gärna fullkorn
- 2,5 dl ostsås/eller annan sås
- 1 tsk dillfrön
- 1 tsk rosépeppar
Tillbehör
- 100 g ärtskott
- 300 g broccoli, eller sockerärter
Instruktioner
- Skala räkorna om oskalade används. Kärna ur och finhacka chilin.
- Koka pastan.
- Värm ostsåsen med chili, dillfrön och rosépeppar. Blanda i räkorna.
- Låt pastan rinna av och vänd ner den i såsen. Servera genast med ärtskott och broccoli.
Näringsvärde/portion:
360 kcal, 8 g fett, 31 g protein, 37 g kolhydrater
360 kcal, 8 g fett, 31 g protein, 37 g kolhydrater
Källa & bild: Fitness by Isabelle
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar