Ingredienser - 2 port
- 4 skivor surdegsbröd/levain à 35 g, ev .glutenfritt
- ½ dl pastasås
- 2 msk pepparrotsost
- 2 dl hackad rucola
- 100 g tärnad rökt skinka eller kassler
- basilikablad
- 50 g skivad getost
- 6 skivor snackpaprika
- 30 g lagrad ost, 17 %
Servera med: blandad sallad
Så här gör du
- Sätt ugnen på 250°. Bred pastasås på två av brödskivorna och pepparrotsost på de andra.
- Fördela rucola och skinka över alla 4 mackorna. Lägg basilikablad och getost på tomatsåsmackorna, och paprika/hårdost på de andra.
- Grädda högt upp i ugnen tills ostarna smält och fått fin färg, 5-10 minuter.
Energi per portion: 385 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar