Ingredienser - 4 personer
- 4 stora rödkålsblad
- 8 kycklingkorvar (eller andra magra korvar)
- 1 röd paprika i bitar
- 3 finstrimlade salladslökar
- 12 cornichoner, halverade
Senapsdressing
- 1 stor msk dijonsenap
- 1 tsk akaciahonung
- 2 msk kesella
- 1 msk olivolja
- 1 klyfta krossad vitlök
- Havssalt + nymalen peppar
Tillagning
- Stek korvarna i en stekpanna.
- Häll alla ingredienser till dressingen i en skål och vispa ihop.
- Ta de fyra rödkålsbladen och skär bort den hårda stjälken. Placera två korvar mitt på varje blad och föreställ dig att bladen är korvbröd.
- Häll dressingen över och fördela paprika, salladslök och cornichoner ovanpå.
NÄRINGSINNEHÅLL PER STYCK
Energi: 293 kcal
Protein: 20 g
Kolhydrater: 14 g
Fett: 18 g
Källa & bild: IForm
2 kommentarer:
Vilken härlig blogg! Precis vad jag behöver just nu! Superbra med recept med kaloriberäkningar blandade med tips om träning och annat! TACK! :) /Alexandra
Varsågod! :) Hoppas du hittar en massa gott som passar dig.
Skicka en kommentar