Ingredienser - 4 port
- 4 bakpotatisar
- 4 ägg
- 3 dl hackad färsk spenat
- 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
- 1 vitlöksklyfta
- 1/2 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°.
- Stick några hål i potatisen. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
- Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda ägg, spenat, kvarg, pressad vitlök, salt och peppar.
- Servera potatisen med röran och en sallad.
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör
Energi 320 kcal
Protein 17 g
Kolhydrat 36 g
Fett 12 g
Källa & bild: Arla
1 kommentar:
Vilken härlig blogg du har med så många smarriga recept :)
Kram Hanna
Skicka en kommentar