Ingredienser - 2 port
- 1 näve valfri grönsallad
- ½ tärnad paprika
- ½ tärnad mango
- 1 urgröpt avokado
- ½ liten finhackad rödlök
- 125 g halverade körsbärstomater
- 170 g kräftstjärtar (1 burk i lag)
- 1 msk olivolja
- 1 msk vitvinsvinäger
- 2 msk finskuren dill
- salt och peppar
Garnera med: dillvippor
Servera med:
- 2 skivor rostad fiberfranska, ev. glutenfria à 25 g
- 1 msk cream cheese, 12 %,
- hackad dill.
Så här gör du
- Fördela salladsbladen på två tallrikar.
- Blanda paprika, mango, avokado, lök, tomater och kräftstjärtar och lägg på salladen.
- Vispa samman olja, vinäger, dill, salt och peppar och häll dressingen över salladen.
Energi per portion: 400 kcal 19 % Protein, 49 % Fett, 32 % Kolhydrater
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar