Ingredienser - 4 port
- 500 g kycklinginnerfilé
- 1 tsk salt
Glaze:
- 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
- 1 tsk kinesisk soja
- 1 tsk spiskummin
- rivet skal av ½ citron
- 1 tsk chiliflakes
- 1 pressad vitlöksklyfta
Gör så här
- Salta och stek filéerna runtom i smör-&rapsolja ca 5 min.
- Låt kallna.
- Rör ihop glazen och blanda med kycklingen.
- Trä upp på blötlagda träspett.
- Värm dem på grillen ca 5 min.
Per portion exklusive tillbehör
Energi 180 kcal
Protein 29 g
Kolhydrat 1 g
Fett 7 g
Källa & bild: Arla
Servera gärna med...
1 kommentar:
Vilken fräsch och hälsosam rätt!
Skicka en kommentar