Ingredienser 4 port
- 1 gul lök
- 2 tsk Arla smör
- 300 g nötfärs, 10% fett
- 1 msk tacokrydda
- 1/2 dl tacosås
- 1 dl Arla Köket minifraiche
- 8 små mjuka tortillabröd, á 30 g
- 1/2 dl Arla Köket riven ost mager
- Sätt ugnen på 250 grader. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en teflonpanna. Lägg i och stek färsen under omrörning så att den blir smulig.
- Tillsätt tacokrydda, tacosås och minifraiche.
- Låt det koka ihop några min.
- Lägg färsen på tortillabröden och rulla ihop.
- Lägg dem på ett ugnsäkert fat och strö över osten.
- Gratinera i övre delen av ugnen 5-7 min.
- Servera med sallad, lök och tacosås.
Per portion inklusive tillbehör
Energi 400 kcal
Protein 24 g
Kolhydrat 14 g
Fett 44 g
Källa & bild: Arla
2 kommentarer:
ruskigt gott med enchiladas :D ska definitivt testa detta recept :)
men det ser lite ohälsosamt ut fast det e gott..alltså detta med så mycket vitt mjöl och kolhydrater du vet...enchiladas e ju mjöl...inte min grej alltså
Skicka en kommentar