- 280 g pasta, t ex gnocchi
- 3 små gula paprikor, 300 g
- 1 gul zucchini, 400 g
- 3 gula tomater
- 1 msk olivolja
- 2 msk mejram- eller oreganoblad
- ½ tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 dl riven parmesanost
Tillagning
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Dela, kärna ur och strimla paprikan. Dela och skiva zucchinin. Klyfta tomaterna. Fräs paprika och zucchini i olja i 5 minuter, rör om.
- Vänd ner tomaterna och fräs ca 3 minuter, rör om. Vänd ner kryddbladen. Salta och peppra.
- Blanda den avrunna pastan med grönsaker och parmesan i varma skålar.
Energi per portion 349 kcal
Källa: Matklubben
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar