torsdag 28 maj 2009

Gulaste sommarpastan

Ingredienser - 4 portioner
  • 280 g pasta, t ex gnocchi
  • 3 små gula paprikor, 300 g
  • 1 gul zucchini, 400 g
  • 3 gula tomater
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk mejram- eller oreganoblad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl riven parmesanost

Tillagning

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Dela och skiva zucchinin. Klyfta tomaterna. Fräs paprika och zucchini i olja i 5 minuter, rör om.
  3. Vänd ner tomaterna och fräs ca 3 minuter, rör om. Vänd ner kryddbladen. Salta och peppra.
  4. Blanda den avrunna pastan med grönsaker och parmesan i varma skålar.

Energi per portion 349 kcal

Källa: Matklubben

Inga kommentarer: