Ingredienser - 2 portioner
- 200 g nötfärs, 10 %
- 125 g keso ”grillad paprika”
- ½ hackad paprika
- 1 strimlad salladslök
- 1 tsk potatismjöl
- 1 msk sweet chilisås
- salt och peppar
- 100 g halverade körsbärstomater
- ½ hackad grön eller gul paprika
Servera med: 200 g kokt potatis och en blandad sallad
Gör så här
- Blanda färs, keso, paprika, lök, mjöl och sweet chili.
- Smaka av med salt och peppar.
- Häll smeten i en rund eller oval form eller i portionsformar som tål mikro och kör på full effekt 3 – 4 minuter.
- Lägg tomater och paprikahack ovanpå färsen och kör 2 minuter till.
5:2-tips: Servera med enbart sallad – ger 260 kcal/portion
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar