Ingredienser - 4 portioner
- 400 g lövbiff
- 80 g fetaost 16%
- 4 msk hackad ruccolasallad
- 4 msk yoghurt
- ½ tsk olja
- salt och svartpeppar
- 2 dl couscous (okokt)
- 120 g mini majs
- 250 g gröna bönor frysta
- 2 st paprikor
Så här gör du
- Mosa osten och blanda med yoghurt och ruccola. Bred över lövbiffen och vik den dubbelt. Fäst ev med en tandpetare.
- Stek köttet i olja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Salta och peppra.
- Koka couscousen, skär och fräs grönsakerna och blanda dessa med couscousen .
Innehåll per portion
Energi 396 kcal = 1659 KJ
Kolhydrater 39,8g
Fett 11,6g
Protein 32,5g
Fibrer 5,5g
Energi 396 kcal = 1659 KJ
Kolhydrater 39,8g
Fett 11,6g
Protein 32,5g
Fibrer 5,5g
Källa & bild: Allevo
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar