Ingredienser - 4 Portioner
- 140 g lasagne plattor (8 plattor)
- 200 g soja färs
- 500 g krossade tomater
- 50 g gul lök
- 4 klyftor vitlök
- Salt & peppar
- 3 dl havregrädde
- Riven muskot efter smak
- Gurkmeja efter smak
- 1 msk Maizena
Gör så här:
- Hacka löken och fräs ihop med färsen
- Tillsätt krossade tomater, salt, peppar och pressa vitlöken. Låt den fräsa medan du börjar med Bechamelsåsen
- Koka upp havregrädde med riven muskot (ca 1/2 tsk), gurkmeja och salt efter smak
- Vispa i maizena, låt den dra i några minuter
- Sätt ihop Lasagnen och grädda den i 20 min på 220°
Protein: 15g
Fett: 14g
Kolhydrater: 43g
Kcal per portion: 358 kcal
Källa & bild: I´m vegan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar