Ingredienser - 4 portioner
- 2 dl creme fraiche
- 1 knippa dill, finklippt
- 2–3 tsk saft från citron
- 1/2 tsk salt
- 4 laxfjärilar
- 1–2 tsk rosépeppar, lätt krossade
- 1 tsk salt
- smör
Tillbehör:
- kokt potatis
- citronklyftor
- dill
- sallad
- rädisor
Gör såhär
- Blanda creme fraichen med dill, citron och salt. Ställ kallt.
- Beströ laxen med rosépeppar och salt. Stek dem i smör.
- Servera med kokt potatis, citron, dill och en god sallad.
Näringsvärde
Kcal 400
Fett 20 g
Kolhydrater 20 g
Fibrer 15 g
Källa & bild: Icakuriren
2 kommentarer:
Det låter jättegott! :)
Gott och vackert!
Skicka en kommentar