torsdag 17 februari 2011

Potatissallad med rökt kalkon



Ingredienser - 4 portioner
  • 2 dl kesella, valfri fetthalt
  • 2–3 msk vatten
  • 1 msk senap
  • salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 röd lök, hackad
  • ca 1 kg potatis, skalad, skivad och kokt
  • ca 400 g rökt skivad kalkon eller liknande
Tillagning
  1. Blanda kesellan med vatten, senap, salt, svartpeppar och lite av den röda löken. Blanda med den varmapotatisen eller toppa portionerna med kesellan.
  2. Lägg upp potatissallad och rökt kalkon på tallrikar och servera med resten av löken och örtgrönt.
Näringsvärde:
Kcal 350
Fett 10 g
Kolhydrater 5 g
Fibrer 15 g

Källa & bild: Icakuriren

1 kommentar:

Christer sa...

Hittade precis din blogg. Riktigt snygg och full med bra tips. Jag ska låna dina rostade sötpotatisar med fetaost.