Ingredienser - 4 portioner
- 2 dl kesella, valfri fetthalt
- 2–3 msk vatten
- 1 msk senap
- salt
- 2 krm svartpeppar
- 1 röd lök, hackad
- ca 1 kg potatis, skalad, skivad och kokt
- ca 400 g rökt skivad kalkon eller liknande
- Blanda kesellan med vatten, senap, salt, svartpeppar och lite av den röda löken. Blanda med den varmapotatisen eller toppa portionerna med kesellan.
- Lägg upp potatissallad och rökt kalkon på tallrikar och servera med resten av löken och örtgrönt.
Kcal 350
Fett 10 g
Kolhydrater 5 g
Fibrer 15 g
Källa & bild: Icakuriren
1 kommentar:
Hittade precis din blogg. Riktigt snygg och full med bra tips. Jag ska låna dina rostade sötpotatisar med fetaost.
Skicka en kommentar