Ingredienser - 4 portioner
- 200 g rimmat bogfläsk eller rökt skinka
- 4 palsternackor, ca 400 g
- 200 g svamp, t ex blandsvamp eller champinjoner
- 1 äpple
- smör
- ½ tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- ½ dl grovhackad persilja
- 250 g cottage cheese, KESO® lök
Gör så här
- Strimla köttet. Skala och strimla palsternackorna.
- Dela svampen i bitar.
- Kärna ur och skala äpplet i bitar.
- Stek kött och palsternackor i lite smör några minuter i en stor stekpanna.
- Ta upp dem och stek svamp och äpplen några minuter.
- Blanda ihop allt och smaksätt med salt, peppar och persilja.
- Servera med en rejäl klick Keso.
Näringsvärden Per portion inklusive tillbehör: 240 kcal Protein 20 g Kolhydrat 18 g Fett 10 g
Källa & bild: modifast
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar