Ingredienser - 4 port
- 750 g stora räkor, 300 g skalade
- 3 paprikor
- 1 squash, ca 300 g
- 2 msk Arla smör-&rapsolja
- 1/2 dl hackade färska örter
Örtsås:
- 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
- 2 krm salt
- 2 tsk herbes de Provence
- 1 pressad vitlöksklyfta
Gör så här
- Skala räkorna. Kärna ur paprikorna och dela i stora bitar.
- Skär squashen i 1 cm tjocka skivor.
- Smaksätt crème fraiche med salt, herbes de Provence och vitlök.
- Vänd runt räkor och grönsaker i smör-&rapsolja.
- Grilla grönsakerna 3 - 4 min per sida och räkorna 1 min per sida.Lägg upp på ett fat och strö över örterna. Servera såsen till.
Per portion exklusive tillbehör 245 kcal Protein 21 g Kolhydrat 8 g Fett 14 g
Källa & bild: arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar