Ingredienser - 4 portioner
- 2 burkar matjessill (à 200 g)
- 1 dl gräddfil
- ½ dl lättmajonnäs
- ½ tsk curry
- 1 krm salt
- 2 msk hackad gräslök
- 1 ½ dl finhackade inlagda rödbetor
- 1 ½ dl finhackat äpple
- 1 dl strimlad purjolök
- ½ dl kapris
Till servering:
- kokt färskpotatis
Tillagning
- Låt sillen rinna av. Lägg upp på ett fat.
- Blanda gräddfil, majonnäs och curry, smaka av med salt. Bre blandningen över sillen. Strö över gräslök.
- Servera med rödbetor, äpple, purjo och kapris i separata skålar.
Näring/portion: 371 kcal, 25 g fett, 14 g protein, 22 g kolhydrater
Källa: DN
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar