Ingredienser - 4 port
- 4 clementiner
- 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj
- ev 1 msk apelsinlikör
- 1 dl Arla® vispgrädde
- 25 g mörk choklad
Gör så här
- Riv skalet av 2 clementiner.
- Blanda skalet med kvarg och ev likör. Vispa grädden och blanda med kvargen.
- Skala clementinerna med kniv och skär dem i bitar.
- Lägg dem i portionsskålar eller glas. Klicka över moussen.
- Låt stå i kyl 1 tim.
- Toppa med flisad choklad.
Tips!
Clementiner med honungssås är också fina som gå-bort-present.
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör
Energi 275 kcal
Protein 6 g
Kolhydrat 24 g
Fett 17 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar