Ingredienser - 2 port
- ¾ dl matyoghurt, ev. låglaktos
- 1 msk lättmajonnäs
- ½ msk vit balsamvinäger
- 1 tsk fransk senap
- 2 msk hackad dill
- 150 g skivade fasta, vita champinjoner
- 1 finstrimlad salladslök
- 1 näve röd mangold
- 150 g skalade räkor
Garnera med:
- citronskivor och färsk dill
Servera med:
- 2 bitar grovt bröd, ev glutenfritt à 50 g
- 2 msk cream cheese
- paprika
Så här gör du
- Blanda yoghurt, majonnäs, vinäger, senap och dill i en skål.
- Vänd ner svampen och salladslöken.
- Servera på en bädd av mangold och räkorna vid sidan av.
Energi per portion: 320 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar