Ingredienser - 2 port
- ½ squash, grovriven, 200 g
- ½ vitlöksklyfta, riven
- 2–3 soltorkade tomater, hackade
- 1 salladslök, finstrimlad
- ½ dl grahamsmjöl/glutenfri grovmix
- 50 g fetaost, smulad, max 25 %
- 2 msk hackad bladpersilja
- 3 msk ströbröd, gärna av majs
- 1 litet ägg
- salt och peppar
- ½ msk rapsolja till stekning
- ¾ dl matyoghurt, ev. låglaktos
- salt och peppar
- 2 msk dill och persilja, hackad
- ½–1 tsk senap
Så här gör du
- Krama bort vätskan ur den rivna squashen.
- Blanda det rivna med allt utom oljan.
- Klicka ut 4 biffar direkt i oljad stekpanna och stek på medelvärme ca 3 min på var sida.
- Blanda yoghurten med kryddor och smaka av med senap.
Energi per portion: 320 kcal
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Hur många kalorier är det i en portion? :)
Skicka en kommentar