söndag 29 januari 2012

Pastagratäng med kassler


Ingredienser 4 portioner

8 dl kokt pasta, t ex fusilli
200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter 
140 g Kvibille® gräddädel
4 dl Kelda® Pastasås Mild ost

Gör såhär

  1. Sätt ugnen på 225°. 
  2. Skär kasslern i små tärningar. 
  3. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form.
  4. Smula osten och blanda den med såsen. 
  5. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. 
  6. Servera med sallad.

Energi per portion:  395 kcal Protein 25 g Kolhydrat 39 g Fett 16 g


Källa & bild: MåBra

1 kommentar:

Fröken Dill sa...

kassler som är så gott. Kan tänka mig att det blir suveränt i gratäng!