lördag 7 januari 2012

Paj med hallonpannacotta





Ingredienser - 8 portioner

  • 12 digestivekex
  • 75 g smör 
  • 1 tsk kanel

Fyllning:
  • 3 gelatinblad
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 500 g Kesella® kvarg hallon
  • 3–4 dl hallon



Gör så här

  1. Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 
  2. Låt stå i kyl ca 15 min. 
  3. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. 
  4. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. 
  5. Låt grädden svalna något. 
  6. Blanda grädde och kvarg. 
  7. Häll det i formen. 
  8. Låt stå i kyl minst 3 tim.
  9. Garnera med hallon.
Energi per portion: 400 kcal protein 9 g kolhydrater 26 g  fett 28 g

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: