Ingredienser - 2 port
- ½ finhackad gul lök
- ½ hackad röd paprika
- 50 g skivade champinjoner
- 2 tsk olivolja
- 50 g strimlade sockerärter
- 4 ägg
- 2 msk mellangrädde, 27 %, ev låglaktos
- salt och peppar
- 3 msk finskuren gräslök
- 100 g strimlat kalkonbacon
Servera med: blandad sallad
Så här gör du
- Fräs lök, paprika och svamp i olja i en panna, gärna teflon.
- Lägg ner ärterna som får fräsa med en halv min.
- Vispa upp äggen med grädde och rör ner.
- Krydda och fortsätt röra tills äggen stelnat till en krämig röra.
- Ta av från värmen och rör ner gräslöken.
- Stek kalkonbacon i torr panna och servera till röran.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar