lördag 30 oktober 2010

Passionerad mango

Ingredienser - 2 port
  • 1 mango
  • 2 passionsfrukter
  • 1 dl minifraiche, ev. låglaktos
  • 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 6 hasselnötter
  • citronmeliss
Så här gör du
  1. Skär loss mangoköttet från kärna och skal. Mixa till en slät kräm.
  2. Dela passionsfrukterna och gröp ur innehållet ur 1½ frukt.
  3. Blanda med mangon och häll upp i två vackra glas.
  4. Rör ihop minifraiche med vaniljsocker och klicka över mangopurén.
  5. Hacka nötterna grovt och rosta dem i torr stekpanna.
  6. Strö över hacket och resten av passionsfrukten.
  7. Garnera med citronmeliss.
Energi per portion: 129 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: