onsdag 4 augusti 2010

Tomat- och örtfisk med pressad potatis



Ingredienser - 2 port
  • 10 cm purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2½ dl passerade tomater
  • 3 msk finhackad dill
  • 300 g vit fiskfilé ex hoki
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl svarta oliver

Servera med:

  • 300 g kokt pressad potatis

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Ansa och strimla purjolöken, finhacka vitlöken.
  3. Blanda samman passerade tomater, dill, finhackad vitlök och purjolök.
  4. Placera fiskfiléerna i en liten eldfast form. Krydda.
  5. Häll över tomatsåsen och strö över oliver.
  6. Gratinera i ugnens mitt i ca 20 min.

Energi per portion: 331 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: