fredag 13 augusti 2010

Äggröra med tomater & skinka



Ingredienser - 1 poriton
  • 2 Ägg
  • 2 msk Mjölk
  • 10 Cocktailtomater
  • 4 Skinkskivor
  • Gräslök/Kryddgrönt
  • 2 skivor Knäckebröd

Gör så här:

  1. Blanda ägg, mjölk och lite salt i en lite kastrull.
  2. Värm upp under omrörning på medelhög värme tills äggröran har fått en fast konsistens.
  3. Dela cocktailtomaterna och strimla skinkan samt hacka kryddgrönt.
  4. Lägg i tomaterna i kastrullen då äggröran nästan är färdig, värm i cirka 1 minut.
  5. Lägg upp äggröran med tomaterna på knäckebrödet och lägg på skinkan och kryddgrönt.

Energi per portion: 245 kcal

Källa & bild: sund.nu

Inga kommentarer: