- 600 g fiskfilé t ex torsk eller kolja
- 1 krm svartpeppar
- rivet skal av 1 st citron
- 6 skivor lufttorkad skinka
- 2 st tomater
- 2 st salladslökar
- 2 msk Arla® Smör-& rapsolja
- 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök
- Dela fisken i 12 bitar.
- Strö över peppar och citronskal. Dela skinkan i halvor på längden.
- Vira en skinkskiva runt varje fiskbit och trä upp dem på 4 blötlagda träspett. Dela, kärna ur och tärna tomaterna. Skiva salladslöken.
- Fräs löken snabbt i smör-& rapsolja. Tillsätt crème fraiche, rör ner tomaterna och koka upp. Pensla fiskspetten med smör-& rapsolja och grilla dem ca 6 min.
395 kcal
Protein: 33 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 10 g
Källa & bil: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar