Ingredienser - 2 port
- 2 bitar grovt rågbröd à 50 g, ev. glutenfritt
- ½ hackad rödlök
- 100 g tärnad squash
- ½ msk olivolja
- 1 stor hackad tomat
- salt, peppar
- strimlad basilika
- 1 tsk balsamvinäger
- 1 msk pumpakärnor
- 100 g skivad halloumi
- 1 näve rucola
- 2 hackade valnötshalvor
Så här gör du
- Fräs lök och squash i det mesta av oljan.
- Blanda ner tomathack och låt puttra några minuter. Krydda och rör ner pumpakärnor.
- Rosta eller grilla brödet och lägg på röran. Pensla halloumi med lite olja och grilla i het panna.
- Lägg halloumi och rucola på mackan och toppa med valnötter.
Energi per portion: 395 kcal 19 % Protein 49 % Fett 32 % Kolhydrater
Källa & bild: MåBra
2 kommentarer:
Hej. Vilken bra blogg. Hoppas du fortsätter!
Det här ser fantastiskt gott ut! Är ett stort fan av halloumi!
Skicka en kommentar