tisdag 18 januari 2011

Keldatävling del 2!


En vinnare har redan vunnit 10 presentcheckar på Soup in a cup, Grattis! Om du också vill vinna 10 presentcheckar så har du chansen nu! För att delta i tävlingen behöver du bara maila in, eller skriva i kommentarsfältet, ditt godaste och bästa recept, helst med antal kcal, så drar jag en vinnare.

 Tävlingen avslutas söndag den 30/1, kl. 24.00.  

Lycka till!

1 kommentar:

Olof Forslund sa...

Antal Portioner: 4st
Tilllagningstid: 30 min
Antal kcalorier: 385/portion

Ingredienser:
600,0 gram Torskfilé kokt
600,0 gram Potatis
4,0 msk (Klippt) Dill
2,0 msk (Finhackad) Persilja blad
2,0 mellan Tomat
100,0 gram Purjolök
60,0 gram Smör 80% fett
100,0 gram Citron
3,0 krm salt, efter smak
2,0 krm vitpeppar, efter smak

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut en stor bit aluminiumfolie på en bakplåt.

2. Skiva den kokta potatisen och lägg ut på foliet.

3. Skiva tomaterna och citronen och strimla purjolöken.

4. Lägg torsken på potatisen och tomatskivorna på torsken. Strö över purjolöken tillsammans med dill och persilja samt salt o peppar efter smak.

5. Toppa med citronskivorna och klicka smöret på torsken.

6. Förslut paketet ordentligt och stek i ugnen i ca 20 min.

7. Servera tillsammans med en god sallad!