Ingredienser - 2 port
- 100 g kokta vita bönor
- 100 g kokta svarta bönor
- 100 g kronärtskockshjärtan
- 1 strimlad rödlök
- 100 g fetaost, max 10 %
- ½ dl svarta oliver
- 12 cocktailtomater
- ½ kruka finhackade basilikablad
- salladsblad
Örtkeso:
- 100 g keso mini, ev. låglaktos
- ½ dl finhackade örter, t ex timjan, slätbladig persilja, basilika, rosmarin
- salt och peppar
- Spola av bönorna och blanda med kronärtskockor, lök, smulad fetaost, oliver, halverade tomater, basilika och sallad. Vänd om ordentligt.
- Örtkeso: Blanda keso och örter, smaka av med salt och peppar.
Enbart örtkeson ger 40 kcal/portion
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar