Ingredienser - 2 portioner
- 150 g marulksfilé
- 150 g laxfilé
- 1 msk citronjuice
- 1 tsk olja
- 1 tsk Santa Maria Seafood & Fish eller citronpeppar
Salsa:
- 200 g vattenmelon
- 100 g mango
- 1/2 grön paprika
- 1/2 röd chilifrukt
- 1 salladslök
- salt och peppar
- 250 g kokt färskpotatis
Så här gör du
- Skär fisken i stora tärningar och blanda med citronjuice, olja och citronpeppar.
- Låt stå i kylen ca 30 min.
- Finhacka och blanda alla ingredienser till salsan och låt smakerna mogna i rumstemperatur.
- Trä upp fiskbitarna på spett och grilla över glöd eller i panna ca 5 min.
- Servera med färskpotatis.
Energi per portion: 382 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar