Ingredienser - 4 portioner
- 250 g djupfrysta blandade grönsaker (här en blandning med romanesco, morötter och sugar snaps), tinade
- 2 msk smör
- 1 liter vatten
- 2 fiskbuljongtärningar
- 400 g valfri fiskfilé, skuren
- i mindre bitar
- salt
- svartpeppar
- kryddgrönt (exempelvis basilika, persilja och/eller rosmarin), klippt
- Fräs grönsakerna i smöret.
- Tillsätt vatten och buljongtärning.
- Låt koka några minuter.
- Tillsätt fisken och låt sjuda cirka 5 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera med brödet.
Tillbehör: bröd
Näringsvärde
Kcal 400
Fett 5 g
Kolhydrater 60 g
Fibrer 10 g
Näringsvärde
Kcal 400
Fett 5 g
Kolhydrater 60 g
Fibrer 10 g
Källa & bild: Icakuriren
1 kommentar:
Hej! Jag har just lagt upp sidan Receptplatsen.se och letar lite matintresserade att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en.
Receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.
Mvh,
LeChef@mygourmetrecipes.com
Skicka en kommentar