Ingredienser - 2 portioner
- 4 lammkabanosser
- 150 g (Wurstmaster 10 %)
- 1 msk hallonbalsamvinäger
- 1 msk hackad färsk timjan
- salt och peppar
- 1 msk olivolja
- 1 burk blandade bönor, ca 230 g
- 50 g salladsärter, strimlade
- 100 g körsbärstomater, halverade
- 50 g gurka, tärnad
- 1 dl mango, tärnad
- 1 näve sallat, t ex mâche
Servera med: 1 msk senap
Så här gör du
- Blanda vinäger, timjan, salt, peppar och olja i en skål.
- Vänd ner bönor, salladsärter, tomater, gurka och mango.
- Vänd ner salladsbladen strax före servering, så att de inte slokar.
- Grilla korven i panna eller över glöd.
- Tips: Bönsalladen passar utmärkt även till grillad/rökt fisk eller som vegetarisk ensamrätt med en brödbit till.
Energi per portion: 375 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar