Ingredienser - 9 st
- 2 dl mandelsmör
- 1 ägg
- 1/2 dl smält deodoriserad kokosolja
- 1/2 dl flytande ekologisk blomsterhonung
- 1/2 dl fin kakao (gärna RAW)
- 70 g mörk choklad
- 2 tsk vaniljpulver
- 1/2 tsk bikarbonat
- 1 krm salt
- Sätt ugnen på 180 gr.
- Sätt muffinsformar i en mufflinsplåt, annars på en vanlig plåt. Smält chokladen. Lägg alla ingredienserna utom den smälta chokladen i en matberedare med S-knivoch kör allt till en slät smet. Häll sedan ner cjokladen och kör några sekunder till.
- Häll upp i form och grädda i ca 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn efter med sticka, de ska gärna vara lite kladdiga när du tar ut dem.
Energi per st
268 kcal
10 g kolhydrater
7 g protein
20 g fett
Källa & bild: 56kilo
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar