Ingredienser - 2 port
- 300 g vit fiskfilé
- salt och peppar
- 2 tsk pressad citron
- 1 klyftad röd lök
- ½ röd + ½ gul strimlad paprika
- 150 g tärnad squash
- 1 tsk gurkmeja
- 1 tsk curry
- 1 msk rapsolja
- ½ burk konserverade körsbärstomater, 200 g
- 10 halverade svarta oliver
Garnera med: strimlat citronskal och basilikablad
Servera med: 300 g kokt potatis
Så här gör du
- Sätt ugnen på 225°.
- Fräs lök, paprika, squash och kryddor i olja 3-4 min.
- Blanda ner tomaterna med spad och låt puttra ett par min.
- Salta och peppra fisken och lägg den i ugnsfast form. Pressa över citronsaft.
- Blanda ner oliver i såsen och häll den över fisken.
- Baka mitt i ugnen ca 20 min tills fisken är vit helt igenom.
Energi per portion: 370 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar