Ingredienser - 4 personer
- 200 g rödbetor
- 4 tsk vinägrett
- 4 msk extra jungfruolivolja
- 1 msk vitvinsvinäger
- 1 tsk dijonsenap
- Havssalt och nymalen svartpeppar
- 100 g mjuk getost
- Rosépepparkorn
Tillagning
- Tvätta rödbetorna och baka dem i ugnen i 190 grader i 1 timma.
- Skala dem och låt dem svalna. Skär dem i superfina skivor.
- Rör ihop vinägretten och droppa den över rödbetorna.
- Bryt osten i små bitar och lägg dem på rödbetorna och strö på lite lätt krossade rosépepparkorn.
Energi per portion:
125 kcal
Protein: 3,3 gFett: 10,2 g
Kolhydrater: 6 g
Kostfibrer: 1,2 g
Källa & bild: IForm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar