Ingredienser - 4 portioner
- 4 äpplen
- 1 stor rödlök – ska ha cirka samma diameter som äpplena
- 4 kanelstänger – ska vara några cm högre än äpplena
Tillagning
- Ta bort stjälk och kärnhus och klyv äpplena.
- Skär skivor, cirka ½ cm av rödlöken, så att du har 4 stora ringar.
- Lägg rödlöken mellan de två äppelhalvorna och lägg ihop dem med kanelstången i mitten.
- Ställ in äpplena i en 200 grader varm ugn i 20 minuter.
- Äpplena avger juice som du kan pensla med innan du serverar.
Näringsinnehåll:
Energi: 67 kcal
Protein: 0,8 g
Fett: 0,4 g
Kolhydrater: 16,5 g
Kostfibrer: 3,2 g
Protein: 0,8 g
Fett: 0,4 g
Kolhydrater: 16,5 g
Kostfibrer: 3,2 g
Källa & bild: IForm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar