Ingredienser - 2 portioner
- 100 g tagliatelle, ev glutenfri pasta
- 2 vitlöksklyftor
- 2 tomater
- 1 tsk olja
- 170 g kräftstjärtar i lag
- 2 msk vatten
- 1/2 dl minifraiche, ev. låglaktos
- 1 msk tomatpuré
- 1 krm sambal oelek
- salt
- 1 msk grovhackad basilika
Så här gör du
- Koka pastan al dente.
- Skala och hacka vitlöken. Skär tomaterna i bitar. Fräs i olja i en stekpanna.
- Rör i kräftstjärtar, vatten och minifraiche.
- Smaksätt med tomatpuré, sambal oelek, salt och basilika.
- Låt allt fräsa ihop någon min.
- Servera med den kokta pastan.
Energi per portion: 328 kcal
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar