onsdag 24 februari 2010

Marsutmaning!




Nu blir det ett lite annorlunda inlägg som inte har något att göra med det bloggen...Men det får ni stå ut med :)
Jag tänkte att jag behöver lite utmaning så jag hittade den här passande utmaningen. Överkomligt och roligt. Sen vet man aldrig hur det går, men det är kul att ha något att kämpa mot :)

TRÄNING:

15 träningspass. Som träningspass räknas det om du är ombytt till träningskläder och håller på i minst 30 minuter.
300 armhävningar ska utföras varav minst 30 ska vara på tårna. Orkar man inte en armhävning på tårna, får man göra strikta på nervägen och sedan hjälpa sig upp. Bara man håller emot så mycket man orkar på vägen ner.
30 minuter sammanlagt i plankan. Varav minst 10 av de minuterna ska vara på tårna.
250 utfall, dvs 125 på varje ben. Om man har problem med knäna och får ont av utfall, så kan du testa att inte gå lika djupt/ välja knäböj istället. Får du ont av dessa också så byter du till en benövning som passar dig bättre.
200 burpees. Burpees är upphopp plus armhävning. Om du tycker att det är för jobbigt, strunta i att gå ner hela vägen på magen när du står i armhävningsposition, hoppa upp direkt istället. Fokusera på att spänna bålen och inte svanka så kommer du kunna hoppa upp lättare. Är burpees helt omöjligt att utföra, kan du välja vanliga upphopp istället (då ska händerna nudda golvet när du går ner och klappa ovanför huvudet när du hoppar upp).
70 km ska avverkas på frivilligt sätt. Simning, cykling, promenad, löpning, rodd osv.
2 nya träningspass ska testas.

SJÄL:
30 minuter varje vecka ska du tillägna dig själv. Det ska vara något som får dig att må bra. Egentid.
1 affirmation ska vi jobba med under den här perioden. Skriv ut den och sätt den på ett ställe där du ofta ser den (exempelvis på badrumsspegelen, på datorskärmen, på ytterdörren, på kylskåpet.)

MAT:
Under mars månad äter vi inte godis.
2 nya recept ska lagas under månaden.
2 helt nya råvaror ska testas.

Anta utmaningen!

För mer information läs på Äta Träna Kämpa



Inga kommentarer: