Ingredienser - 4 portioner
- 1 påse mixsallad (125 g)
- 1 rödlök
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk olivolja
- 150 g färsk bladspenat
- 6 ägg
- 1 dl riven parmesanost
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
Tillagning
- Skölj salladen och slunga den torr.
- Skala och skiva lök och vitlök.
- Stek rödlöken mjuk och glansig i olivolja. Tillsätt vitlök och spenat i stekpannan, fräs tills spenaten mjuknar.
- Rör ihop ägg, ost, salt och peppar. Häll blandningen i pannan.
- Stek på medelvärme tills omeletten nästan stelnat. Vänd den och stek ytterligare 1–2 min.
- Servera med salladen.
Energi per portion 227 kcal
Källa & bild: LagaLätt
1 kommentar:
nyttigt och gott!
Skicka en kommentar