Ingredienser - 2 portioner
- 125 g spagetti
- 1 ägg
- 1 msk minifraiche
- 1 tsk nyriven parmesanost
- 1 tsk olja
- 100 g rökt kalkon i strimlor
- Salt och nymalen svartpeppar
Tillagning
1. Koka spagettin
2. Vispa ihop ägg, fraiche, parmesanost, salt och peppar.
3. Stek kalkonen i oljan.
4. Häll av spagettin och lägg tillbaka den i kastrullen. Blanda i äggsmeten och kalkonstrimlorna och rör om ordentligt. Servera på en gång.
2. Vispa ihop ägg, fraiche, parmesanost, salt och peppar.
3. Stek kalkonen i oljan.
4. Häll av spagettin och lägg tillbaka den i kastrullen. Blanda i äggsmeten och kalkonstrimlorna och rör om ordentligt. Servera på en gång.
Källa & bild: Shapemeup.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar