Ingredienser - 4 portioner
- 4 fiskfiléer, t ex gös, ca 500 g
- 1 tsk salt
- 2 msk Arla® smör-&rapsolja
Smögenröra:
- 200 g räkor med skal, ca 80 g skalade
- 2 dl Arla Köket® crème fraiche
- 1 tsk fransk senap
- 2 msk hackad dill
- 2 krm salt
- ½ krm svartpeppar
- 4 portionsbrödsallad
Gör så här
- Börja med smögenröran. Skala och hacka räkorna. Rör ihop crème fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar.
- Salta fisken. Stek den i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida.
- Dela bröden och rosta snittytan i en torr varm stekpanna.
- Lägg ihop dem med sallad, fisk och smögenröran.
Energi per portion 355 kcal Protein 29 g Kolhydrat 2 g Fett 26 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar