Ingredienser - 4 portioner
- 1 strimlad rödlök
- 1 hackad vitlöksklyfta
- 4 msk olivolja
- 3 msk vitvinsvinäger
- 3 msk vatten
- 2 msk kapris
- 600 g kokt, kall potatis, helst färsk
- 10 klyftade rädisor
- 1 dm tärnad gurka
- 25 g rucolablad
- 1 msk hackad timjan
- salt och peppar
Gör så här
1. Blanda lök, vitlök, olja, vinäger och vatten i en kastrull och låt puttra några minuter tills löken börjar mjukna.
2. Tillsätt kapris och låt den koka med en minut.
3. Skär potatisen i halvor och blanda med rädisor, gurka och den varma lökdressingen.
4. Vänd ner rucola och timjan och smaka av med salt och peppar.
2. Tillsätt kapris och låt den koka med en minut.
3. Skär potatisen i halvor och blanda med rädisor, gurka och den varma lökdressingen.
4. Vänd ner rucola och timjan och smaka av med salt och peppar.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar