Ingredienser - 4 portioner
- 4 bakpotatisar
- 1 liten rödlök
- 1 äpple
- 100 g rökt skinka, 20 tunna skivor
- 0,5 knippe gräslök
- 250 g keso
- salt och svartpeppar
Gör så här:
- Sägg ugnen på 200 grader.
- Borsta potatisarna rena.
- Pricka dem med en gaffel och ugnsbaka dem tills de är mjuka, 50-60 minuter.
- Skala och finhacka löken, kärna ur och finhacka äpplet.
- Tärna den rökta skinkan och hacka gräslöken.
- Blanda samman alla ingredienser till fyllningen.
- Smaka av med salt och peppar.
- Sätt ett kryss i de varma potatisarna.
- Tryck isär dem och lägg i fyllningen.
- Servera gärna en sallad till.
Energi/portion: 266 kcal
Källa & bild: sund.nu
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar