Ingredienser - 2 portioner
- 300 g fryst, tinad seafoodmix
- ½ skivad purjolök
- 1 liten skivad vitlöksklyfta
- 3 cm skivad röd chilifrukt
- ½ strimlad röd paprika
- 200 g små broccolibuketter
- ½ msk olivolja
- ½ msk skaldjursfond
- 1 dl matlagningsgrädde
- ½ msk maizenaredning
- 2 tsk dijonsenap
- salt och peppar
Servera med: 2 dl kokt fullkornsris
Gör så här
- Fräs seafoodmix, purjo, vitlök, chili, paprika och broccoli i olja ett par minuter.
- Tillsätt fond, grädde, redning och senap och låt sjuda 3-4 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
5:2-tips: Om du minskar grädden till ½ dl och utesluter riset blir energivärdet 290 kcal/portion.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar