Ingredienser - 2 portioner
- 1 skivad aubergine, ca 350 g
- 1 tsk salt
- 1 tsk rapsolja
- 200 g kycklingfärs
- 1 tsk smör/olja
- ½ skivad purjolök
- 2 dl krossade tomater
- 1 dl Arlas färskost rucola pesto
- salt och peppar
Servera med: blandad sallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
- Salta aubergineskivorna och låt dem ligga 10-15 minuter och vätska av sig.
- Bryn färsen i fettet, tillsätt purjon och låt mjukna i pannan. Blanda ner tomatkross och färskost och smaka av med salt och peppar.
- Torka av aubergineskivorna, stek dem mjuka i olja och varva dem i ugnsfast form med kycklingfärssåsen.
- Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar