Ingredienser - 2 portioner
- ½ skivad rödlök
- ½ msk rapsolja
- 3 ägg
- 3 msk vatten
- salt och peppar
- 100 g klyftade körsbärstomater
- 75 g lätt mozzarellaost
- 1 wrap tortilla, 65 g
- 70 g parmaskinka
- ½ kruka basilika
Servera med: rucola och/eller mâchesallad
Gör så här
- Fräs löken mjuk i olja. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar och häll blandningen i stekpannan. Stick i botten med en gaffel så att äggen stelnar jämnt.
- Lägg på hälften av tomaterna och osten när omeletten är nästan klar. Lägg tortillabrödet på den färdiggräddade omeletten, tryck till och vänd över på ett serveringsfat eller skärbräda.
- Lägg på resten av osten och tomaterna. Toppa med skinka och basilikablad.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar