onsdag 21 oktober 2015

Allt i ett omelett - 395 kcal



Ingredienser - 2 portioner

  • ½ skivad rödlök
  • ½ msk rapsolja
  • 3 ägg
  • 3 msk vatten
  • salt och peppar
  • 100 g klyftade körsbärstomater
  • 75 g lätt mozzarellaost
  • 1 wrap tortilla, 65 g
  • 70 g parmaskinka
  • ½ kruka basilika

Servera med: rucola och/eller mâchesallad

Gör så här

  1. Fräs löken mjuk i olja. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar och häll blandningen i stekpannan. Stick i botten med en gaffel så att äggen stelnar jämnt.
  2. Lägg på hälften av tomaterna och osten när omeletten är nästan klar. Lägg tortillabrödet på den färdiggräddade omeletten, tryck till och vänd över på ett serveringsfat eller skärbräda.
  3. Lägg på resten av osten och tomaterna. Toppa med skinka och basilikablad.
Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: